Sivun näyttöjä yhteensä

10.2.2010

Viime vuoden mallistoa...

Noniin, nyt vihdoin ja viimein pääsen jälleen käsiksi blogiini. Ollut muka jotenkin aivan liian kiire, että ei ole ehtinyt/jaksanut tätäkään päivittää. No, nyt sitten päivitetään ihan urakalla..

Ensimmäisenä olisi esittelyssä viime vuoden viimeiset tekeleet, siis ne joita en tuonne edelliseen blogiini laittanut.

Tein eräälle sukulaiselle joululahjaksi kirjanmerkin. Lahjaan tuli myös kirja ja viinipullo, mutta nehän olivat sivuseikka.. :)

Kirjanmerkki on dracolair collectionin dragon knot bookmark. 17 väriä, 10 värikoodia, 9 väriyhdistelmää..kertoo ehkä jo jotain mallista.. Mutta ihana tästä tuli, vaikka itse sanonkin. Saman voisi tehdä erilaisilla väriyhdistelmillä.


Tein rakkaille serkuilleni pussukat joululahjoiksi. Pussukoiden kehykset ovat Kirjokkaalta. Keijupussukan ohje on passione ricamon ilmaismalli, jätin vain ohjeen "kehyksen" tekemättä. Yksisarvisen ohje on löydetty "jostain" netin ihmeellisestä maailmasta.
Tällaisia sydämiä tein jonkin verran, lähinnä lahjoiksi. Pistelin myös erilaisia muita joulukoristejuttuja, mutta niistä en kuvia ole ottanut, koska en ehtinyt viimeistellä niitä. Ehkä sitten ensi jouluksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.