Sivun näyttöjä yhteensä

10.2.2010

Aatu

Rakas Sandra-tyttäreni täytti tammikuussa 6 vuotta. Olimme miettineet jo jonkin aikaa, että mitä tytölle lahjaksi. Omaa lemmikkiä tyttö oli toivonut jo jonkin aikaa. Ensin ajattelimme, että hommataan pari gerbiiliä, kunnes rakas mieheni tajusi, että eihän se onnistu. Gerbiili on jyrsijä ja meillä on tuossa keittiössä hiirikarkotin. Sehän vaikuttaisi myös muihinkin jyrsijöihin. Siis suunnitelmat meni uusiksi. Koiran olisimme molemmat ennemin halunneet, mutta olemme tällä hetkellä liian vähän kotona, jotta se olisi koiralle mielekästä. Siispä kissa. Itse en ole koskaan ollut mikään kissaihminen, mutta on se pakko myöntää, että tämä Sandran Aatu-kissa on aika valloittava otus.Aatu tuli meille Tammikuun 6. päivä n. 4 kk ikäisenä. Hyvin kissa on meille kotiutunut.


Rakas appiukko rakensi Aatulle oman "sviitin" ja Sandra itse halusi ommella sinne tyynyn. Minä vain vähän ohjailin kangasta kun tyttö painoi ompelukoneen pedaalia. Ja hienon tyynyn tyttö ompelikin.


3 kommenttia:

  1. Suloinen Aatu ja kiva sviitti jossa hieno tyyny :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten Aatu on suloinen. Tyyny on tosi hieno!

    VastaaPoista
  3. Ihan just vasta löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, mukava juttu! Voi miten suloinen Aatu, kovasti samannäköinen kuin meidän Pipari. Naamasta Pipari on valkoisempi, mutta selkäraidat on melkoisen samanlaiset :) Hieno tyyny!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.