Sivun näyttöjä yhteensä

10.2.2010

Hankintoja

On tullut sieltä täältä hiukan hankittua lisää käsityötavaraa. Huomaa selvästi, että kevät tulee, tahtoo saada jotain uutta, vaikka vanhojakin oisi vaikka muille jakaa.

Parilta viime kirppisreissulta tarttunut mukaan kangasta, nappeja ja lehtiä.

Löysin tällaisen kivan trikookangaspalan. Pohja on "farkkumainen" ja kukat kohopainatusta.Nämä ihastuttavat lasten napit löytyivät myös kirppikseltä. Samoin kuin Burdan 11/2009 lehti sekä Labores de ana. Tuota ristislehteä en varmaan muuten ois ostanut, mutta siinä oli Sandraa varten aivan ihana sepia-kisu.
Tarjoustalosta löysin poistona pieniä purkkeja perinnemaaleja yms. normaalisti kun hinnat 3-6 euroa, niin nyt kaikki loput olivat 0,50 euroa. Olihan niitä sit pakko ostaa. Sopivia kun kehyksiä maalailee. Harmittelin vain, kun en ollut aiemmin huomannut katsoa niitä. Värejä löytyi enää aika vähän. Mutta eiköhän noilla pärjää jonkun aikaa.
Ja Violariumista tuli hommattua pari DFEA lehteä, kun kerran lehti lopetettiin, niin piti itselle muutama lisää saada. Ja ihanat enkeli aakkoset Couleur d'Etoile:lta ( Les Lettres de Plume)Ja tietenkin vakio-ostos Moda ja pitkästä aikaa joku ristipistolehti kaupasta.
Suuri Käsityölehti tulee anopilta ja tietenkin "pakollinen" Novitan lehti.
Ja tietenkin kankaita..Eurokankaasta Mikki Hiiri-fleeceä, koivu ja route 66- puuvillakangasta.

Ja Sandralle uutta verhokangasta.Vantaalla on Taikatuulia . Hän myy huutonetissä (Tuulenvire-tunnus) aivan ihania kankaita. Ja lähes joka kerta kun haen huutamani kankaat, tulee ostettua muitakin kankaita, ihan vain "vahingossa". Laitan tässä nyt vain muutaman kuvan viime kerran ihanuuksista, joita ostin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.