Sivun näyttöjä yhteensä

23.2.2010

ihana tapaaminen ja sydämiä

Kirsi järjesti meille aivan ihanan ristipistotapaamisen ystävänpäiväteemalla kotonaan Hämeenlinnassa. Meitä oli paikalla 12 ihanaista naista: siis emäntämme Kirsi, Minna, Johanna, Niina, Tarja, Mari (ja löysin vallan ihanan blogin tältä naiselta Rouva Ruusupuu ), Mari, Katri, Marjo, Sari ja Virpi. Ja Marin blogin lisäksi löysin muutamia ihan uusia blogeja ja muutaman mitä joskus tullut käytyä katsomassa (en ole, ihme kyllä, mikään blogisurffari, mutta nyt löysin taasen muutaman mitä varmasti alan seuraamaan.)

Meillä oli, kaiken ihanan höpöttelyn ja ristipistotavaroiden katselemisen ja ihastelemisen, lisäksi arvonta. Ne jotka olivat kiireiltään ehtineet pistellä ystävänpäiväaiheisen pistelyn osallistuivat arvontaan. Tässä kuva kaikista ihanuuksista (Lainasin kuvaa Kirsiltä, koska en ollut omaa kameraa muistanut ottaa mukaan, toivottavasti Kirsi et pahastu lainasta)Itse sain tuon alalaidassa olevan ihastuttavan Friends Forever tekstillä varustetun muistikirjan. Ja kuinka sattuikaan, se oli emäntämme kirsin tekemä. Muistikirja tuli heti käyttöön, siihen kirjaan (ainakin pyrin kirjaamaan) kaikki tänä vuonna tehdyt käsityöt..yritän myös vähän laitella siihen aikoja kuinka kauan minkäkin pistelyyn on mennyt aikaa.

Itse pistelin (hyvin viimetinkaan...) Ressu aiheisen pistelyn ja viimeistelin sen pieneksi kassiksi. Tämän sai Minna (saa nähdä saako Minna itse pitää sen vai tahtooko joku hänen lapsosistaan sen itselleen :) )Oli kyllä niin ihana päivä, että tahtoo pian uusiksi samanmoisen. Yksi huono puoli päivässä oli. Arvaako kukaan, mistä kyse?????? No tietenkin se, että joku (kurja) oli pistänyt ajankuluun jotain extranopeuttajaa. Aika nimittäin meni ihan hujauksessa. Tulee mieleen Suurlähettiläiden eräs biisi: Kuka voisi kellot pysäyttää...

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS ihanasta lauantaipäivästä Hämeenlinnassa kaikille osanottajille. Maailma on taasen paljon parempi paikka.


Ehdin kaiken sen ihastelun ja höpöttämisen välissä hiukan pistelläkin. Meillä on tuolla bloggerin ristipistoilijat yhteisössä menossa SAL 2010 pistely. Osanottajilla on jokaisella jokin isompi työ, mitä pistelee tämän vuoden aikana. Itselleni valitsin tämän Bucillan White Shawl työn.Pistelty kuva on otettu 15.02. ja se on hiukan sen jälkeen edistynyt.
Teen tätä työtä niin, että kun jonkun osion saanut valmiiksi niin sitten pistelen jonkun pienen työn välissä ja sitten taas jatketaan tätä. Tällä hetkellä menossa Anchorin Ariel-kirjanmerkki.
Jatketaan vielä sen verran tuolla ystävänpäiväteemalla, että esittelen muutaman valmiiksi saadun sydämen.
Pistelin ennen tuon White Shawl työn aloittamista muutamia ruusuisia sydämiä ja ompelin ne kangassydämiin. Näistä 4 matkusti Kotkaan ja yhden Sandra varasi itselleen.


3 kommenttia:

 1. Kivoja töitä täällä :) Ressu-kassi on hupaisa idea.

  VastaaPoista
 2. Tuli vasta myöhemmin mieleen, että esittelykierroksella olisi pitänyt mainita blogitkin, mutta jotenkin sitä oli niin paljon muutakin höpöteltävää :). Mutta onneksi näitä linkkejä nyt löytyy kun käy läpi kaikki paikalla olleet.
  Kiva päivä meillä kyllä oli, otetaan uusiksi :)

  VastaaPoista
 3. Mukava on ollut lukea teidän kivasta tapaamisesta! Ihana Ressu-kassi ja muutkin pistelyt niin ihania :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.