Sivun näyttöjä yhteensä

26.2.2010

Kirppisaarre ja hamstrausta ja jotain pientä valmiiden töidenkin saralla.

Käväisin tuossa joku aika sitten Klaukkalassa Viirin kirppiksellä . Lähes joka kerta löydän sieltä mukaani jotain. Viime kerralla löysin aarteen.Aivan ihanan salkun. Olen monesti ihastellut tällaisia ja nyt omistankin..vaikkakin tälle olisi ollut tuolla ristipistotapaamisessa ottajia ;)

Kun ostin tämän, totesin siinä kassalla, että mulla ei ole hajuakaan mihin tarvin tätä, mutta tämä on niiiiin ihana, että pakko ostaa. Mutta löysinkin nopeasti käyttötarkoituksen: käsityöboxi..yllättiköhän edes ketään.Nii-in, Pappi puikoissa kirjoitti hamstraamisesta. Täällä on toinen samanlainen. Jälleen tullut lisättyä varastoihin sekä kangasta, että ristipistotarvikkeita ja ohjeita..niin ja pari ristipistopakkaustakin.

Puolustukseksi: kuinka usein löytyy tällaisia kankaita? Ei ainakaan suomesta, tai ei ainakaan mun silmiin ole osunut.Tuo kissa kangas Sandralle ja noista kahdesta "hurjasta" (Sandra sanoi toista suklaapääkallokankaaksi) tulee varmaankin rakkaalle miehelle jotakin kivaa.
Ja lisää ristipisto"sälää". Nimue-ohje. Olen ihastunut etenkin näihin keijuohjeisiin. Dimensionin pakkaus. Kielo-kirjanmerkki eräällä ystävälleni (pistelen kyllä valmiiksi). Pari lohikäärme ohjetta ja ne tärkeimmät eli neulat. Tykkään pistellä näillä lyhyemmillä neuloilla.

Sain Sandralle pisteltyä parin päivän aikana Ariel-kirjanmerkin. Tuossa "hännässä" oli kyllä tupsukin, mutta Sandra onnistui jotenkin avata se ja tuloksena oli monen monta valkoista nauhanpätkää.
Nyt olenkin sitten ollut neljättä päivää pistelemättä. Syynä Noro-virus ja mahatauti. Sofia aloitti maanantaina, sandra keskiviikkona. Mies torstaina ja minä voin pahoin kyllä keskiviikkona, mutta mitään ei kyllä tullut ylös. Nyt sitten odottelen, että iskeekö tauti minuun kunnolla vai ei. Se todennäköuisesti selviää tässä muutaman tunnin sisällä.

Mutta se olisi sitten hei-hei seuraavaan kertaan.

2 kommenttia:

  1. ihana toi keiju :D tahtoo samanlaisen :D

    VastaaPoista
  2. Jestas, jo on makeita kankaita: nyt käyp ihan katteeks!
    Ja upea salkku, mitä mainioin esim. ristipistotarvikkeiden varastoimiseen tai kuljettamiseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.