Sivun näyttöjä yhteensä

31.5.2012

Kevään vihreä possu ja muita lahjuksia..

Sandra koulukaverilla oli syntymäpäivät ja päätettiin yhdessä, että tällä kertaa ei osteta mitään. Noiden aikaisempien pehmojen innoittamana tein jälleen uuden kokeilun. Tällä kertaa pirteä possu. Joka sai värinsä keväästä.
Ja possusta oli tykätty hurrrrjan paljon. Taidankin tästä lähtien ommella kaikki Sandran kavereiden synttärilahjat itse. Saavatpahan ainakin sellaista mitä keneltäkään muulta ei saa.

Ja lisää lahjoja. Rakas Sandra innostui (ainakin hetkeksi) helmistä. Ensin teki minun rakkaalle siskolleni ( Sandran sylikummi) pitkän kaulakorun.Työkaverini ja ystäväni kävi eilen meillä. Opastamassa Sandraa korujen tekemisessä. Tai lähinnä miten lukot kiinnitetään yms. Opetti yksinkertaisen mutta kauniin kukan tekemisen koruun. Näytti yhden ja Sandra tekikin sitten itse loput.Tästä piti tulla Sandran opettajalle lahja. Mutta korulle kävi huonosti. Sandran kvaeri oli täs meillä ja todennäköisesti hän (kumpikaan meistä se ei ole ollut ja Sofia ei ollut tänään edes käynyt sisällä) oli sitten leikannut korun poikki :( . Pitää kysyä kun kaveria näkee, että oliko tehnyt sen.

Äitiä taisi harmittaa enemmän kuin Sandraa. Tyttö reippaasti päätti, että ei tässä mitään, hän tekee uuden. Ja hienomman :)

Sen verran autoin, että kiinnitin lukon. Muuten tyttö teki itse.Tämä laitettiin jo valmiiksi lahjapussiin ja jemmaan. Ettei tapahdu mitään.

Sofia oli tänään viimeistä päivää päiväkodin pienten ryhmässä. Syksyllä siirtyy muutaman muun kanssa isompien lasten ryhmään. Ja tämä lahjakas äiti tajuaa homman eilen. Ei muuta kuin ompelemaan. Mutta 4 kappaletta pussukoita valmistui.6 kommenttia:

 1. Hello

  I love your pig you have sewn it beautifully!

  Very pretty necklaces and purses too.

  VastaaPoista
 2. Possu on huippuhauska; varmaan mieleinen lahja!

  Äh, tylsästi kävi ekan kaulakorun, mutta tulihan siitä uudesta korusta sitten vielä upeampi! Lasten kanssa kyllä aina sattuu ja tapahtuu...

  VastaaPoista
 3. Ihania ohjeita tuossa kirjassa. Piti laittaa kirjastotilaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Iii mikä possu! Se on söpönen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana possu, voi miten iloisen väriset kankaat! Hyvä idea tehdä pehmoja, mekin tehtiin yhtenä jouluna tytön kavereille pehmoja, tekoturkiksesta, uh... Tulihan niistä hienoja, mutta hitsi mikä sotku.

  Ihania on nuo toisetkin pehmot ja korut. Voi mitä postia sait Outilta, aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Suloinen possu ja tosi kauniita koruja.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.