Sivun näyttöjä yhteensä

8.7.2011

Ei pöllömpi peitto..

Seuraava teksti osoittaa jälleen kerran sen, kuinka meissä ristipistelijöissä on voimaa ja halua ilahduttaa muita ihmisiä.

Niina soitti tässä vähän aikaa sitten mulle, että olivat miettineet Mintsin kanssa, jos porukka lähtisi mukaan peittoprojektiin. Ihana rakas ystävämme Kirsi kärsinyt jo parisen kuukautta kamalasta selkäkivusta ja joutuu leikkaukseen. Minä lupauduin ompelemaan peiton kasaan. Ja aikamoinen määrä pistelijöitä lähti mukaan, vaikka aikataulu oli aika kiireinen. Muutama joutui jättämään väliin, vaikka mieli olisi tahtonutkin olla mukana. Mutta he olivat sitten hengessä mukana. Ja kuka yhtään tuntee meitä tai kirsiä, ei ihmettele yhtään peiton aihetta..siis iki-ihania PÖLLÖJÄ!
Jo ennen juhannusta postilaatkkoon lenteli pari pöllöä ja heti juhannuksen jälkeen lehahti kunnon parvi siivekkäitä tänne. Sitten kankaat ostamaan ja peittoa kokoamaan. Tietenkin ompelun aloittamiseen tuli pari mutkaa matkaan, mutta onneksi rakas serkkuni Pinja oli meillä ja kasasi blokit perjantaina, sillä aikaa kun itse olin töissä. Viikonloppu meni sitten kasatessa peittoa.
Kirsillä on blogissaan tarkemmin, kuka on minkäkin pöllön tehnyt. Itse en niitä enää muista.
Ja tarkkasilmäiset varmaan huomaavat että tuo ylin pöllö, joka on Niinan tekemä, ja alarivin viherrusehtava pöllö ovat samanlaiset. Niinpä, yllätysyllätys, että se alempi on minun tekemä. Tästä taasen näkee miksi me ystävystyimme Niinan kanssa..aikalailla sama maku eräissä asioissa (tuli "halvemmaksi" ystävystyä, kuin koko ajan kilpailla samoista ristipistojutuista huutonetissä :DD...paitsi, että siitä "halpuudesta" en enää ole niin varma..).

Niina haki peiton minulta töistä tiistaina ja lähti samantien "tekosyyn varjolla" ajelemaan Kirsille. Vartavasten viemään peittoa ja muutenkin tervehtimään Kirsiä.
Oli ihana ilahduttaa rakasta ihmistä. Kiitos kaikille mukana olleille ja myös heille jotka eivät syystä tai toisesta pystyneet lähtemään projektiin mukaan.

3 kommenttia:

  1. Kiitos kasaamisesta armas ystäväni, oli aivan mahtava projekti olla mukana :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan peiton pistelitte Kirsille!

    VastaaPoista
  3. Kyllä nuo pöllöt on niin söpöjä kaikki! Kiitos teille kokoamisesta, ihana tuli ja niin lämmin ajatus meiltä kaikilta meni Kirsille tämän mukana.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.