Sivun näyttöjä yhteensä

13.6.2011

Pöllön huhuilu, Helinäkeijun lento ja aurinkolohikäärmeen ensimmäinen tuli..

Ihana ystävä Kirsi on kärsinyt pitkään selkäkivuista ja päätin virkata pienen amigurumi pöllön piristykseksi hänelle. Ohjeen löysin netin syövereistä joku aika sitten, kielenä taitaa olla japani siinä ohjeessa, tai kiina..tai jotain..:D Joka tapauksessa ohje oli kuvallinen ja omaa päättelykykyä käyttäen sain siitä suunnilleen samannäköisen kuin malli. Lankoina käytin Novitan pikkukeriä.
Väreiksi valitsin kesäiset, ei niin pöllömäiset värit.Kukas se siinä pilkistää kuvasta...Helinäkö? Ei, oma rakas Sofia, jolle ompelin päiväkodin naamiaisiin Helinä-keijun puvun.Lentoon juuri lähdössä..


Kankaat löytyivät, yllätysyllätys, ihan omasta varastosta..Olen jo pitkään hehkuttanut Fire Wings Designs :in Eclipse mallia. Tuossa n. viikko sitten oli ihan pakko aloittaa kyseinen työ. Kangas on sama kuin alkuperäisessäkin, minulla kylläkin 32 countina (Belfast), mallissa taitaa olla 28 count. Kankaan nimi on sopivasti Solar ja sen tekijä on Picture This Plus . Lankana Atalien Passion.Ja tältä näyttää ensimmäinen lohikäärme..Ja kokonaisuutena..Mieli tekisi jatkaa heti tätä, niin ihanalta jo näyttää tuo ensimmäinenkin lohikäärme, mutta pitää ensin tehdä yksi vauvatyö pois..

3 kommenttia:

 1. Juu-u, tuo lohis toimisi ihan noin yksittäisenäkin jossain, on niin hyvännäköinen!
  Ja on tuo teidän keiju kanssa söpö; tosi fiini mekko :).
  Ja kaunis ajatus, pöllöpiristys!

  VastaaPoista
 2. Oih tuota lohikäärmettä! Ja ihana pöllö ja vielä ihanampi Helinä-keiju :-)

  VastaaPoista
 3. Jos aikuisille olisi helinä-keiju mekkoja niin mäkin haluaisin sellaisen :D Sopii hyvin Sofialle. Ihana malli, jotenkin ihan sun tyylinen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.