Sivun näyttöjä yhteensä

30.1.2012

muotinäytös tyyliin..

Otin pitkästä aikaa viikonloppuna ompelukoneet esiin  ja surauttelin tyttösilleni vaatetta. Nämä oli leikattu jo loppusyksystä, mutta en vain ollut ehtinyt ommella.

Mietin ommellessani, että millähän suostuttelisin tytöt pukemaan uudet vaattet, jotta saisin ne kuvattua. Aina kun ei haluta uusia vaatteita heti pukea, etenkin jos on leikit kesken. Keksin kuningasidean ompelun lomassa. Pyysin tyttöjä pukemaan vaatteet Sandran huoneessa ja sitten tulevat esittelemään ne vähän kuin muotinäytöksissä. Äiti selitti vaatteista ja otti kuvia paparazzina ja isi toimi katsojana. Ja sehän toimi. Paremmin kuin hyvin. Sandra kyseli, koska ompelen lisää uusia vaatteita, jotta voi pitää uuden muotinäytöksen. Ja Sofia halusi leikkiä muotinäytöstä vielä monta kertaa kuvauksenkin jälkeen.

Joten estradi on tyttöjen..

 Tyttöjen "fleece" paidat. Materiaali ei oikeasti ole fleeceä, pohja enemmänkin froteetyylistä. Nuo kukat yms on fleecetyylistä. Sandran paita ihan peruspaita, hiukan A-linjaisella helmalla. Sofian omassa huppu ja helmassa "harkottu" kaitale. Koristeena vielä helman ja hupun reunoissa nauhaa.
Minni-collegesta paita ja mekko. Sandran omasta alunperin piti tulla tunika/mekko, muuta kysyi voiko sen lyhentää, että olisi paita. Nuo Minnin päät ovat mustasta trikoosta ja oikeasti taskut. Koristeina molemmissa vielä rusetit. Sofian mekossa Minnistä lyhyet hihat, mutta jatkoin ne pitkiksi punaisella trikoolla. Sofian flanellinen yöpaita. Tyttö ei halunnut pyjamaa, joten tehtiin yöpaita. Onhan se vielä hiukan iso,mutta neiti kasvaa hurjaa vauhtia, joten syksyllä on varmasti jo ihan erinäköinen päällä (jos enää mahtuu silloin :) ).
Sandran pehoset-trikoopaita. Jotenkin nämä applikaatiojutut on vain niin kivoja.. Apuna käytetty tukikangasta, jossa molemmin puolin liima ja nurjalla puolella oli vielä revittävä tukikangas. Ja koristeeksi vielä hieman helmiä.
Sydänkissapaita samalla applikaatiotekniikalla kuin perhoset. 


Mallineitoset kiittävät ja kumartavat. Ja odottavat seuraavan ompelusession tuloksia..joka toivon mukaan on jo ensi viikonloppuna.. :D


2 kommenttia:

  1. Kylläpä on sopia vermeitä, nuo Minni-taskut ihan mainiot, kaunis ja tytön tyyliin sopiva Sandran pussihihapaita ja suloisen Sofian suloinen flanelliyöpuku (mainio poseeraus :)). Kyllä kannatti käyttää viikonvaihde ompelukoneen ääressä.(On noi teijjän tytöt niin nättejä; heti vaikka catwalkille menisivät!)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Sandra ja Sofia, hienoa mallitoimintaa! :) Tosi kivoja vaatteita olet ommellut. (jälleen kerran) :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.