Sivun näyttöjä yhteensä

22.1.2012

"pieniä" hankintoja....

 Me pistelijät koimme harmittavan "takaiskun" kun Lennu ilmoitti lopettavansa Violariumin ja lähtevänsä opiskelemaan. Mutta aikansa kutakin. Violarium oli ihanaakin ihanampi ristipistokauppa ja lopettaminen jättää suuren aukon, mutta ehkä joku korvaisi sen ;). Lennulle ihanaa ja antoisaa opiskeluaikaa toivottaen.

Itse tein parikin tilausta. Atalien ihania lankoja, pitsivetoketjuja, Vaultierin ihania kisumalleja sekä tyttöohje ja   Couleur d'Etoilen ihana Noel ohje. En pahemmin noista jouluohjeista ja malleista piittaa, mutta tämä on ihana. Eikä edes näytä niin ylettömän jouluiselta.


 Toinen tilaus sisälsi enimmäkseen vain Atalien lankoja. Pari vetoketjuakin vielä lisää ja yhden mallin.


Sinellissäkin tuli käytyä ihan vahingossa ja sieltä tarttui mukaan tilkkukangaspaloja, jotka oli pakettina 1 euron..ja tuossa on 2 pakettia..ja nauhatkin olivat puoleen hintaan..ja noita ihania enkeleitä sai 3kpl eurolla..


Työkaverini teki tilauksen Ateljee Margarethalta ja minäkin sitten tilasin muutaman samalla. Kun taitavat olla taas niiden omia juttuja. Siis tuo enkeli sekä tuo kolmen pikkutaulun sarja. Kuvat ovat kyllä Vervacon, mutta pakkaukset ovat varmaankin itse tehtyjä..ja tuosta enkelistä pitää tehdä pieni valitus..yksi ruskean sävy on kyllä VIHREÄ ei ruskea.. Ja tuo Anchorin kielo. Kaunis, mutta siinä on aivan järkyttävä kangas.Väri on kaunis pellavainen. Kangas on kyllä pellavaa, mutta järkyttävän harvaa ja koosta kertoo varmaan sekin, että pistot pitäisi tehdä 4 säikeellä..No kangas menee vaihtoon ..onneksi omassa varastossa löytyy aina kankaita..

Ja adlibrikseltä tuli tilattua muutama kirja. Mother and baby animals:issa on Pollyanna Pickeringin maalauksista ristipisto-ohjeita. Ja Sandra totesi selattuaan, että tahtoo siitä kaikki....ja ystäväni töistä tilasi saman kirjan samantien itselleen..

Fairy Enchantment ja Bewitching cross stitch on taattua Joan Elliot ihanuutta. Yksi kirja on vielä hakusessa...se missä on paljon niitä keijuja...

Ja Ed Hardyn Love Kills Slowly on aivan must juttu.


2 kommenttia:

  1. Olen kanssa katellut tuota Love Kills Slowely -kirjaa, mutten ole vielä ostanut: onko niin hyvä kuin mainosten perusteella vaikuttaa?

    VastaaPoista
  2. Hee, tulipa äsken "kirjotusvihreitäkin", mutta viis siitä :)

    - Kehunpa tässä sitten vielä samantien muutkin ostoksesi; hyvältä näyttää!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.