Sivun näyttöjä yhteensä

22.1.2012

Outille synttärilahja

Outilla oli tammikuu alkupuolella syntymäpäivä ja hän oli minun toinen parini bloggerin puolen synttärivaihdossa.
Olin tehnyt viimeistelykangas hankintoja jo ennen joulua, mutta niiden tulo sitten jostain syystä viivästyi. No onneksi ohjeet mitä meinasin oli minulla kotona. Outi on ihaillut noita Fire Wings Designs ohjeitani, joten päätin hommata hänelle niitä. Viimeistelykankaat löytyivät sitten omasta varastosta, niissäkin Outin lemppariaiheita. Sinellistä löytyi hauskat musiikkiaiheiset koristeet.


Pistelin Outille key holderin, malli on jostakin ranskalaisesta lehdestä, en edes enää muista mistä...Ja Outi kertoo paremmin kuvin paketista täällä.

Ja tulihan se viimeistelykangaspakettikin vihdoin perille. Jostain syysä paketti teki matkaa kuukauden..

Ja kuva kankaista löytyy tietenkin Outilta. Itse unohdin ne kuvat .LOL.

Ja itse sain ihanan JOULUlahjan rakkaalta ystävältäni Mirjalta Amerikasta. Hän jaksaa aina muistaa minua joka vuosi (lue: pitkin vuotta) ihanilla paketeilla. Ja tietenkin rakkaat tyttöset saavat omat pakettinsa.


Ihanat "vanhat" ristipistolehdet..ovat vuosilta 1999 ja  1996, mutta täynnä ihania jouluisia malleja. Fiskarsin lankasakset, aina tarpeelliset. Ihania nappea ja sydänpäisiä nuppineuloja ja nuo ihanat mekko tilkkutyöt. Niistä ompelen lokerikon tuohon käsityökaappiini.

1 kommentti:

  1. Kiitokset vielä tätäkin kautta: ihana paketti, ja tuo pistely niin taidokas!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.