Sivun näyttöjä yhteensä

19.2.2012

OIH ja VOIH sitä naurun määrää..

Kuten otsikossa lukee..vatsalihakset sekä "naurulihakset" saivat eilen loistavaa harjoitusta..

Mia järjesti eilen ristipistotapaamisen Hyvinkäällä. Olihan meitä ihana porukka jälleen koossa: Tarja , OutiVirpi, Daniela, Katri. Niin ja tietenkin Mian tytär pienen Mio poikansa kanssa. Suloinen pieni miehen alku.

Ja minä onneton unohdin kameran ottaa mukaan. Mutta muilta varmaan löytyy kuvia sitten...

Meillä oli tiistaiseen ystävänpäivään littyen pieni lahjontakin. Jokainen toi pienen lahjan ja sai pienen lahjan. Minä tollo en muistanut kuvata omaa pakettiani minkä vein. Mutta yllätys yllätys, Outi sai taas minun pakettini. Ja varmaan blogiinsa siitä laittaa kuvan. Siinä oli ruudullista ja ruusuista viimeistelykangasta, pieniä nappeja ja pala aidanauhaa sekä tokka "viskoosilankaa" (vai mitä lieneekään, sitä sellaista lirularulankaa :D ) Pistely siitä puuttui. Kun taas, tai siis jälleen kerran, aloitin liian myöhään, ja tällä kertaa en sitten valmiiksi saanut..mutta lupasin Outille lähettää sen myöhemmin.

Minä sain Virpin paketin.


Kaunis pistely, joka pääsi heti omalle paikalleen tuonne eteisen peilin päälle. 3 tokkaa pinkkiä lankaa ja ihania pieniä sydännappeja.

KIITOS kaikille ihanille naisille. Nämä tapaamiset on aivan huippuja. Yksi huono juttu niissä on...aika kuluu aina liian nopeasti. Kunpa joku voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää..

Muutaman pienen ostoksen tein tässä vähän aikaa sitten. Violariumista sen kaikkein viimeisen tilauksen.


Ja 123Stitch-kaupasta tilasin Kreinikin lankoja ja mukaan tarttui myös ihana Ompelukone-ohje ja suloinen lohikäärmekirjanmerkki-ohje. Ja Sandralle  pöllömäisiä tarroja.


Ja hyvä ystävämme Johanna päätti myydä ristipistokamansa pois, joten pitihän ystävää auttaa..ja ostaa muutama pakkaus pois..

TW:n peacockissa  ja Disney pakkauksessa ei ole kankaita mukana, mutta kaikki langat ja helmet kylläkin. Janlynni Calla on ihan avaamaton pakkaus ja nuo Kotkat ovat ohjeet.
 Ja juuri huomasin, että kuvasta puuttuu yksi kaunis sydänohje ja yksi DFEA lehti, jotka myös ostin Johannalta.


Olen saanut sentään jotain valmiiksikin, sen Eclipsen jälkeen. Sandra halusi Vaultierin yhden kissa mallin ja Sofialle pistelin Möhköfantin.


Tuossa kissan ohjeessa yläreunassa ja oikeassa sivussa olisi vielä ollut kirjaimet, mutta Sandra halusi ilman kirjaimia. Ja tein työn niinkuin se näytti kuvassa. Ohjeessa oli, että tuo musta olisikin ollut tummanruskea (DMC 3371) ja silmät siniharmaat. Mutta näin tuo on , ainakin omasta ja Sandran, mielestä paljon kauniimpi. Tästä tulee tyyny..


Sofian möhköfantti oli valmis pakkaus. Ostin joskus Sinellistä, kun siellä oli kaikki ristispakkausket puoleen hintaan. Ja on Sofian itsensä valitsema. Tästä tulee lelulaatikon kylkeen lokero, johon saa hiusharjat, -lenkit ja -pannat.

Ja nyt Ed Hardy pistelyn "kimppuun"...eikun ompelukoneen.. Mulla on talviloma..ja taidan viettää sen aika tiivisti ompelukoneiden ääressä..ainakin suunnitelma olisi. Lapset ovat onnellisia kun saavat olla vain kotona ja leikkiä keskenään. Arkena ja koko päivän.

4 kommenttia:

 1. Kyllä vain löytyy paketista kuva blogissani; kiitos vielä!
  Ja kyllä vain on ihania ostoksia, kuten tulikin jo eilen moneen kertaan todettua ;).
  Ja tuo kissapistely on niin ihana, ja juuri kohdallaan tuon värisenä!
  Mukavaa lomaviikkoa sinne teille; me omaamme vielä viikon joudumme odottelemaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, oli kiva nähdä ja viettää nauruterapiaa :D
  Ihana oli nähdä myös pistojasi ja ostoksiasi livenä, niistä kun saa todellisen käsityksen :D
  Kunnes jälleen :D

  VastaaPoista
 3. Kiva oli tavata sinuakin, edellisestä kerrasta olikijn jko melkein se vuosi aikaa... Uskomaton määrä kaikkea ostosta esittelit ja se eclipse.... aivan upea!

  VastaaPoista
 4. Ihana Vautierin kissa ja söpö fantti! Tuo kissa odottaa itsellänikin pistelyä, täytyy laittaa korvan taakse nuo värit.

  Hurjasti olet ommellut ihania vaatteita tytöille! Minä en ole pitkään aikaan ommellut vaatteita, vaikka aikoinaan ompelin lapsille ihan älyttömän paljon.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.