Sivun näyttöjä yhteensä

16.6.2013

vanhoja lakanoita ja farkkua..sekä ripaus ruutuflanellia..

..niistä syntyy serkulle ylioppilaslahja.

Serkkuni kirjoitti keväällä ylioppilaaksi. Ja jotain piti keksiä lahjaksi. Mutta mitä ihmettä keksit lahjaksi parikymppiselle miehelle. No ajatus tilkkutäkistä syntyi kyllä jo viime syksynä. Serkkuni äiti totesi nähdessään mummini tilkkutäkin, että Andillekin voisi tehdä yo-lahjaksi. No tajusin sitten juuri samana viikkona kuin juhlat olivat, että niin se lahja..joten ompelukone surrutteli sitten muutamana yönä :)

Pitsejä ei ollut kovin paljoa jäljellä, mutta käytin ne mitä oli ja ostin kirppikseltä parit farkut ja omasta varastosta löytyi yhtä ruutuflanellia ja Eurokankaasta toista (poistopalalaarista kaikenlisäksi :) ). Niistä sitten muodostui tällainen peitto. Ja tietenkin nappeja....2 kommenttia:

  1. Upea sininen peitto-loistava idea lahjaksi
    nuorelle miehelle :)

    VastaaPoista
  2. Hieno peitto! :) Minun kummityttöni pääsee ensi keväänä ylioppilaaksi, ja olen ajatellut virkata hänelle torkkupeiton. Mukava huomata, että on muitakin, joiden mielestä peitto on hyvä yo-lahja! Senhän voi sitten ottaa opiskelija-asuntoonkin mukaan, jonne tunnetusti tarvitsee hankkia yhtä ja toista - nyt ei tarvitse hankkia enää ainakaan peittoa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.