Sivun näyttöjä yhteensä

17.6.2013

Katrin Kokeshi Dolls

Tuossa alkuvuodesta tein Outille Kokeshi Doll-seinävaatteen. Katri halusi myös sellaisen. Joten sovimme synttärivaihdon.

Seinävaate valmistui hyvissä ajoin ja sain annettua lahjankin jo viikon etukäteen Katrille. Nyt vihdoin voin julkistaa kuvia tuosta Kokeshi Dolls seinävaate vol 2.:sta.

Ja tietenkin kun pakkailin lahjaa valmiiksi eräänä yönä..niin unohdin sitten kuvata sen muun sisällön. Lainasin Katrilta kuvaa, jossa näkyy muuta sisältöä.


5 itämaistyylistä viimeistelykangasta, kaksi ristipisto-ohjetta, Gorjuss nauhoja sekä käsinvärjätty nauha, amuletteja, 2 Dinky Dyes käsinvärjättyä silkkilankatokkaa ja tietenkin sokerina pohjalle Polstitches Designs 32 count  opalescent linen-kangaspala "Blue Moon"

Hyvää syntymäpäivää Katri!

5 kommenttia:

 1. Kiitos, Ressu, niin upeasta lahjasta!!!

  VastaaPoista
 2. Ihan huikea Kokeshi -peitto jälleen näitä ihan mykistyttävän hienoja aplikaatioita ja monta kaunista pisteltyä palaa..
  Ja wau-mitkä lahjat lisänä :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten upea tämäkin kokeshityö! Ihanista ihanin syntträilahja Katrille :)

  VastaaPoista
 4. On se kyllä niin mahtava lahja!

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön lahja! Katri on kyllä ollut ihan täpinöissään kun on avannut tätä. Meinasin kysyä, että mistä sä oikein revit aikaa näihin, mutta mähän tiedänkin vastauksen..

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.