Sivun näyttöjä yhteensä

23.4.2012

perhosia ja prinsessoja

nonnih, kuluipas siitä taas aikaa..pistelyrintamalla ei mitään uutta. Olen aikalailla keskittynyt kankaiden pilkkomiseen :) Kevät on jo täällä ja kesä lähestyy hurjaa vauhtia.

Olen pääsiäisen ja viime viikonlopun ommellut rakkaidelle lapsukaisille vaatetta. En paljoa, joitain valmiiksi leikattuja vielä ompelematta. Mutta ehkä taas viikon kahden päästä on aikaa ottaa koneet esille.

 Sandralle ja Venlalle (serkkuni tyttö, samanikäinen kuin Sandra) ompelin farkkutakit, molempiin aplikoin puuvillakankaista perhosia. Ja Sofialle samasta vaaleanpunaisesta farkusta  myös farkkutakki. Samanlainen kuin siskolla, mutta perhosien tilalla on neidin toivomuksesta prinsessoja.Ja Sandralle pari t-paitaa ja Sofialle kesäksi toppi.


Venlan isoveljelle ompelin rock-henkisen paidan. Paita on puuvillakangasta ja huppu on trikoota.


Sofialle "jämäpaloista" tunika. tyttö on ihastunut näihin hupputunikoihin/paitoihin. Ja näihin on hyvä käyttää noita jo erittäin hyvän tovin marinoituneita collaripaloja. Alunperin oli tarkoitus tuo pupun ja nallen pää aplikoinnit laittaa takakappaleelle, mutta kun annoin neidin itse päättää niin ovat edessä.
Nämäkin paidat on jämäpaloista. Tein viime kesänä itselle näistä trikoista paidan/tunikan (ja juuri tajusin, että sitähän en ole edes kuvannut..no pitänee korjata asia seuraavaan postaukseen.)

Sandran paidassa on irrotettavat hihat. Tai hihakkeet. Vai miksi noita nyt pitäisikään sanoa.
Ja Sofian paidassa on pallohelma ja vyö on kiinnitetty sivuilta.  Tähän on hiukan käytetty myös yksiväristä trikoota. Sattui löytymään varastosta samanväristä..
Ja tuo Hello Kitty helma mikä näkyy paidan alta. Jämäpalasta sekin..ja kiinnitetty valkoista hiukan kimaltelevasta lycrasta ommeltuihin vajaamittaisiin legginseihin.

niin ja ihania pieniä ostoksia. FB:ssä on ihana käsityötarvike-kirpputori ryhmä.. sieltä löytänyt tällaisia ihanuuksia..Lähikuva ihanista pikkuruisista kengistä..


..ja puisista napeista..


koristesaksia, Eiffeltorneja ja perhosia..

1 kommentti:

  1. Nuo teidän mannekiinit ovat niin tottuneita poseeraajia; hauskoja kuvia :). Kiva, kun tytöt pääsevät itse vaikuttamaan siihen, millaisia vaatteita tulee: varmaan tulee sitten pidettyäkin!
    Noin niinkuin kangasfanina poimi silmäni tuon batiikkikankaan, josta olet tehnyt hihattoman t-paidan - tosi kaunis. (Itselläni on vähän samanmoisesta toppi ja tyttärellä t-paita.)
    Nuo farkkutakit ovat niin makeet, ja hauskat, ja taatusti yksilölliset, kun on noi aplikaatiot.

    Onpas ihanat nuo koristesakset, joita olet kirppikseltä löytänyt! Minulta menee noi kirppisjutut ohi suun, kun joku on aina nopeampi :).

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.