Sivun näyttöjä yhteensä

26.3.2012

enkeleitä..onko heitä..

Tietenkin on, ihanien rakkaiden ystävien muodossa.

Rakkaan ystäväni Mian elämässä sattunut viime aikoina suuria asioita, joten päätin piristää häntä suojelusenkelillä..Malli on kirjasta Anges. Pistelin valkoisella silkkilangalla (valmistajaa en muista..) ja nuo hahtuva osat Rainbow Galleryn Wisper langalla. Pistelykankaana pellava count ehkä 36.. 

Ja Outille myös enkeli. Tämän tarina on, kun edellisessä ristipistotapaamisessa Mialla, meillä oli pienimuotoinen ystävänpäivävaihto. Kyllä, oli minulla paketti, mutta , kuten niin monesti ennenkin, aloitan pistelyn aivan liian myöhään, enkä saanutkaan sitä valmiiksi. Päätin, että kuka saakaan pakettini, niin saa kyllä pistelyn, mutta hiukan myöhemmin.. Ja kuinka ollakaan, Outi sai pakettini (jännä juttu, miten viimeiset taitaa olla 3 vaihtoa noissa tapaamisissa, minun pakettini on aina osunut Outille..), joten lupasin, että saa kyllä pistelyn.

Enkeli on otettu Couleur d'Etoilen mallista Jeux d'Amours. Pistelty myös silkkilangalla ja sydän tehty (hiukan liian isoista) helmistä. Violariumista tuli ostettu noita kauniita pitsivetoketjuja..ja siitä se ajatus sitten lähti. joten pussukkahan siitä tuli :D

Jotenkin luulen, että nyt tulee hetkeksi hiljaiseloa tänne...kun ei ole ihan heti mitään valmistumassa..tai no, mistäs sitä tietää..;)5 kommenttia:

 1. Kiitos Ressu <3 Tuossa tyyny "nököttää" pääni vieressä joka yö ja päivisin sohvan nojatuolilla :) Aivan ihana!!

  VastaaPoista
 2. Sinulle on jotain blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti pussukka, joku sillä kiikuttaa tänään Tapulipiiriin pienet pistelytilkkunsa ;D.

  Ai että, enpä olis keksinyt käyttää hahtuviin pörrölankaa! Itsellä on kanssa ollut mielessä tuon mallin pisteleminen, ja pörrölankaakin sain joskus Pikeltä, joten taidanpa tarttua toimeen tässä kevään kynnyksellä ja kokeilla kans!

  Ja ootkin kyllä suotanut valmista semmoiseen tahtiin täällä, että enpä ihmettelis pientä paussia - rajansa sitä on varmaan Ressullakin? :)

  VastaaPoista
 4. Ihania enkelijuttuja! :) Enkelit on niin lähellä sydäntäni,ettei mitään rajaa ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana enkeli <3 ja harvasta ihmisestä löytyy enään sellainen välittävä ja lämmin fiilis kuin sinusta välittyi tämän postauksen kautta. Ihania käsitöitä ja kaikkea hyvää koko perheelle :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.