Sivun näyttöjä yhteensä

6.10.2011

kirjoja ja synttärifiilistä

Ihana rakas ystäväni Niina kävi huutokaupassa. Siitä ei sen enempää muuten tässä, muuta kuin kävin auttamassa ostokset Niinalle kotiin autolla. Sain sitten "vaivanpalkaksi" ( tuo on kyllä aivan liian vaatimaton sana tähän tarkoitukseen) valita kirjoja ostoksista ja vielä sain yhden kangaspakankin.


Tilkkukirjoja, nauhakirjontaa, punakirjontaa yms.. ihania ihania..ja ei pitäisi tekeminen loppua kesken..ainoa ongelma on taas se yksi ja sama...AIKA..tai oikeastaan ajanPUUTE.

Meillä oli 1. Lokakuuta Niinan järjestämänä ristipistosynttärit. Tai oli meitä 4 päivänsankaria järjestämässä tapaamista. Minä, Niina, Johanna ja Jaana. Ja monta muuta ihanaa ihmistä. "Vanhoja" rakkaita pistelijöitä ja pari ihanaa uutta tuttavuutta. Jälleen kerran nauru raikasi ja puheesta ei meinannut tulla loppua.

Ja jestas sentään mitä ihanuuksia sain synttärilahjaksi, hieman jo etukäteen, mutta ei se minua haittaa ;D

Tässä kaikki yhdessä läjässä.

Niinalta sain:

Country Cottagen ohjeen, ihanaa sinistä pistelykangasta ja huikean määrän ihanaakin ihanampia nauhoja. Ja tietenkin kauniin pistellyn kortin. Kuvasta puuttuu pieni peili, koska se taisi mennä tyttöjen lainaan hetkeksi.

Jaanalta sain:


Kauniin R kirjaimella koristellun "tyynyn" jossa takana oli tasku. Taskussa oli mukana kaksi ihanan väristä lankatokkaa.
Tämä löysi jo heti oman paikkansa. Käsityökaapin vetimessä. Ja pienet sakset taskussa. Nyt jos vaikka sakset ei olisi koko ajan karkuteillä.

Johannalta:

Fazerin sinistä suklaata (Mmmmmm...) Ihana Minni puuvillakangaspala ja kaunis ruskeasävyinen  lankatokka.

Katrilta:Kauniin sinisävyisen Biscournen, huomatkaa kankaan blingblig :)

Mialta:

Kauniin neulotun, sinisen pitsiliinan ja ihanan pienen saksikoristeen. Tai ainakin sen niihin-katoileviin-saksiin laitoin :)

Kirsiltä:

Palan ihanaa nauhaa, punaista ja vihreää samettinauhaa ja pari punaista koristenappia. Ja tietenkin pöllö, Kirsin tunnusmerkki, tällä kertaa suklaan muodossa.

Virpiltä:

Kauniit villasukat, värit ovat kyllä paljon enemmän punertavat oikeasti. Lämpimämmän väriset..pitää yrittää ottaa parempi kuva joku päivä.

Ja Netteltä, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus:
Ihanat pikkukoristeet.

KIITOS IHANAT!!! En varmaan ole koskaan saanut näin paljon ja näin ihania synttärilahjoja!!

Itse en, tietenkään, muistanut kuvat mitä näille muille synttärisankareille paketoin, mutta Niinan parista jutusta, muistin ottaa kuvat.

Amigurumi-nukke ja kirjanmerkki.
Kirjanmerkin lohikäärmeen olin jo pistellyt joskus keväällä, se vain oli jäänyt odottamaan jonkinlaista viimeistelyä. Ja tieto siitä, että Niina rakastaa TW:n tuotantoa ( muutaman kerran saanut kuulla lievän huomautuksen, kuinka pistelen muille aina sellaista mitä HÄN haluaisi.. :D ), ei ollut kovin vaikeaa keksiä käyttöä tälle Sun Dragonille.
Amigurumeihin hurahdin tässä ihan hetki sitten, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa.3 kommenttia:

 1. Paljon onnea Sinulle ja muillekin synttärisankareille!

  IIk,miten ihanat ja runsaat lahjat olitkaan saanut,niin luovasti jokainen oli tuumannut ilahduttaa Sinua!

  Söötti amigurumi !

  VastaaPoista
 2. Onnea :) - ei ole tuo vanheneminen yhtään hullumpi juttu ;).

  Onpas hauska amigurumi. Minunkin on pitänyt geisha-amigurumi väsätä, mutta sitten tuli "amis"-väsymys, ja vielä on tekemättä. Lohis säihkeineen on tietysti myös mitä ihanin!

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja! Tuo lohis on aivan mielettömän upea.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.