Sivun näyttöjä yhteensä

9.10.2011

Amigurumeja, kissoja ja pöllöjä

Lainasin eräältä ystävältäni 3 amigurumi kirjaa ja se oli sit menoa...vasta muutama virkattu, mutta suunnitelmissa on aika monta ;)

Nyt on vain aivan pakko hommata kyseiset kirjat myös itselle, pääsee jatkamaan "uutta" harrastusta..

Sandra halusi itselleen, yllätysyllätys..pupun..
Ja värinä tietenkin nykyinen lempivärinsä, turkoosi. Virkattu Mandarin petit langasta. Ja hännäntypykkään on käytetty funny-lankaa.

Sofia valitsi itselleen leijonan. Ainoa vain, että mieheni ja sandra sanovat tämän näyttävän siililtä..jolla on vartalo ja tassut..

Oranssi lanka on myös Mandarin petit lankaa, ruskea on jotakin "halpis" lankaa Sinellistä.

JA kuten kaikki, jotka lukevat tätä blogia, tietävät, että minulla on huikea (tiedän, liiankin huikea) määrä kankaita. Ja lisää tulee tasaiseen tahtiin. Osa on sellaisia, joita "tarvitsee" juuri sillä hetkellä (tai ainakin luulee tarvitsevansa, huomatakseen parin vuoden kuluttua, että se kangas on vieläkin pelkkänä kankaana, ei valmiina tuotteena), osa joita oikeasti tarvitsee, kun varastosta ei löytynyt juuri sopivaa (hyvä tekosyy ostaa uutta) ja osa sellaisia, joita on vain pakko saada, koska ne "huutaa" nimeäni (ostaminut, ostaminut, ostaminut..)
Huuto.netissä on eräs myyjä, josta on tullut ihan ehdoton suosikkini. Ollut jo aika monta vuotta. Monet lastenkankaat, ja omatkin vaatetuskankaat tullut ostettua kyseiseltä myyjältä. Ja ensimmäisen kerran kun kävin hakemassa huutamani kankaat, luulin päässeeni taivaaseen. Omakotitalon alakerta täynnä ihania, kauniita , mielettömän upeita kangasPAKKOJA. Ja tuo taivaallinen tunne tulee joka kerta, kun sinne menen. joskus pitää ihan vartavasten huutaa jotain ihanaa kangasta, että pääsee taas käymään siellä. Myyjä on Tuulenvire .
Nykyään häneltä löytyy paljon myös noita amerikkalaisia käsityöpuuvillakankaita myynnistä. Tämän tietäen, piti mennä taas tarkistamaan, löytyykö kissakangasta Sofian laukkua varten..löytyi..kaksin kappalein. Ja huusin sitten molempia, kun ei tyttö osannut päättää kumpaa haluaa.


Kuvassa mukana myös ihana bambi kangas...huomaattehan, että myös tästä löytyy pöllöjä.. ;)
Näistä tuo kissat nurmikolla kuuluu kankaisiin, joka menee heti käyttöön..

Ja, aaahh..mitä IHANIA pöllö puuvillakankaita löysinkään samalta myyjältä.


Mulla on jo visio, mitä näistä kankaista valmistuu...

Ja löysin vielä kaunista vakosamettia ja ihanaa ohutta ruutukangasta.


Ja Sandralle löysin vielä yhden kauniin tunikakankaan, mutta siitä kuva kun tunika valmis...unohdin nimittäin kuvata sen äsken..lol

Eclipsekin on edistynyt...3/8 osaa tehty...lupaan kuvata sitä kun on puolessa välissä..

2 kommenttia:

  1. Upeita kankaita kaikki! Ja noi virkkausjutut, huokaus... No, onhan minullakin sun virkkaama nätti pöllö, joka nököttää Mintsin huopapöllön kanssa eteisessä sen lasivitriinin päällä, jossa on rp-vaihdot ja lahjat näytillä.

    VastaaPoista
  2. Hauskoja amigurumeja! Niitä on kyllä kiva tehdä - minun amigurumi-innostustani on hillinnyt, kun en ole vielä keksinyt, mihin niitä sijoittaisi sitten... Pienet käyvät avaimenperästä tai kassinkoristeesta. Hmm, tai voisihan niillä ehostaa joulukuusen :D (Varsinkin niillä amigurumihirviöillä, joista minulla on mallikirja...)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.