Sivun näyttöjä yhteensä

17.4.2013

(Jos mahdollista, palaa takaisin) Ristipistoviikonloppu Wuolteen kartanossa

Emmulin Kirsi järjesti 12.-14.4.2013 ihanaakin ihanamman rsitipistoviikonlopun "Emmulin salongin" Wuolteen kartanossa.
Meitä oli 26 (+Kirsi ihanan Emmansa kanssa) ihanaista naista pistelemässä, nauramassa, syömässä..ja vähän myös nukkumassa..ja mainitsinhan jo syömässä. Oli nimittäin sen verran herrrrrrkulliset tarjottavat kartanolla, että vesi herahtaa vieläkin kielelle kun ajatteleekin niitä ruokia.

Ja en muista nähneeni niin uskomatonta määrää valmiita pistelytöitä yhdellä kertaa kuin siellä oli. Toimme nimittäin kaikki mukanamme valmiita töitä mitä olemme saaneet/tehneet. Näyttely oli, sanoisinko hyvinkin kattava. Tässä vain muutama kuva kaikista ihanuuksista.

Ja omat ostokseni Emmulista oli yllättävänkin pienet :


Rovaris Pöllö-malli, pala vaaleanvihreää aidaa Sandralle, pala Belfast-kangasta Nimue malliin, helmineuloja, ruusunappeja ja pari lohikäärmeamulettia. Niin ja pieni Mill Hill helmipaketti...jossa pinkkejä helmiä.. ;)


Outilta sain kiitokseksi parista ohjeesta ihania amuletteja (pari menikin heti käyttöön Sofian prinsessa työhön.) Ja ihanat Ninan langat. Ja Sarilta vaaleanpunaista satiininauhaa..koska jokaiselta naiselta (kuulemma) pitää löytyä jotain pinkkiä/vaaleanpunaista ;)

Sain jotakin aikaiseksikin viikonloppuna, mutta niistä taidankin tehdä ihan oman postauksen :D lähipäivinä.

KISSA :D :D

Ja tuo otsikon lausahdus jos mahdollista...Olimme  Mian kanssa sunnuntaina lähdössä pois ja laitoin autossa navigaattorin päälle ja syötin kotiosoitteeni (en siksi, että olisin pelännyt eksyväni, vaan että tiesin koska suunnilleen olisin kotona) niin navigaattori ilmoittaa: Jos mahdollista, palaa takaisin :D Ihan hiukan naurettiin...

4 kommenttia:

 1. Tosi hauska kyllä tuo "palaa takaisin..." Mutta mikäköhän tämä kissajuttu mahtaa olla :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka hyviä kuvia sinullakin! Niin, tuo "palaa takaisin jos mahdollista" oli kyllä niin osuvaan kohtaan navigaattorilta lausuttu :)

  VastaaPoista
 3. :D Juu, kerrankin navigaattori puhui järkeä :D.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä kerran peitosta-on se vaan niin ihana !
  Navigaattorisi tiesi oikean suunnan !!!

  Upeat kuvat näyttelymme runsaasta tarjonnasta-pöydät täynnä huikean upeita rp.töitä oli lähinnä "tajunnanräjäyttäviä " !!!

  Oli ihanaa tutustua Sinuun ,ja voi, miten meillä olikin mukavaa pistellä silloin "yövuorossa " :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.