Sivun näyttöjä yhteensä

26.12.2012

ennen joulua...

Meillä oli ennen joulua ihana ristipistotapaaminen Kirsillä, mutta en joululahjarumban vuksi ehtinyt aiemmi tätä kirjoitella.
Tapamme mukaan meillä oli pieni joululahjavaihto myös tapaamisessa. Ja koska minulla oli Sandra mukana, teimme kaksi pakettia tapaamiseen.


Joulukengän sai Mia.

Ja virkatun kulhon  tykötarpeineen sai Outin tytär.Näistä prisma-enkeleistä veimme yhden Kirsille ja Emmalle lahjoiksi.


Itse sain Kirsin tekemän paketin. AIvan järjettömän ihana paketti. Kiitos Kirsille.

Sandra sai itselleen  Ricon Winterwald kirjasen. Josta äiti on kyllä hiukan kade. Täynnä ihania talvisia ja jouluisia malleja. Sandra innostuikin heti kotiin päästyään tekemään kirjasta pupua. Vielä se on hiukan kesken, kun äiti ei ehtinyt auttaa lasta tekemisessä, töiden takia :( .

Ja Outilta sain maailman kauneimman joulukortin.Katsokaapa kuvia tarkemmin. Tuo sisäpuoli on tehty niin, että tuo kuva peilautuu. AIvan uskomattoman upea kortti.
Ja ei tuo Outilta saamani lohikäärme-koriste jää ollenkaan toiseksi tuon kortin rinnalla. Rakastan noita ihania lohikäärmeitä.


Kirsi poisti joitain juttujaan ja valitsin itselleni tuon ihanan sinisävyisen rasian. Ja tuon upean vihreän langan ostin  Kirsin Emmulista.
Ja lohikäärmeistä puheenollen. Tarja oli joskus hankkinut tuon ihanan mansikkaan kietoutuneen lohikäärme ohjeen. Ja oli myymässä sen pois, kun ei kuulemma saa sitä koskaan tehtyä kuitenkaan. Minä olin sen valmis ostamaan. Tarja toi sen tapaamiseen minulle ja samalla erään mekkonsa. Pyysi että tekisin siitä uuden version. Tietenkin teen. Nyt joulukiireiden jälkeen ehtii keskittymään taas muihinkin asioihin.

Kiitos Kirsille jälleen ihanasta tapaamisesta. Ja kiitos kaikille mukana olleille. Olette ihania.

1 kommentti:

  1. Vieläkin ihailen tuota joulusaapasta; se on tosi kaunis! Taas yksi semmoinen juttu, joka tarttis joskus ehtiä tekemään...
    Juu, ja taisinkin jo mainita, että tytön pikkujoululahjassa ollut kori meni heti hyötykäyttöön, korujen säilytykseen (ne kun tuppaavat lojumaan pitkin lipaston kantta :D.)
    Paketin pistelytarvikkeista lupasin tehdä tytölle jotain ehkä ensi jouluksi... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.