Sivun näyttöjä yhteensä

12.3.2013

mekkotehtailu ja muotinäytöstä

Nyt kun olen ollut lomautettuna töistä, on ollut enemmän aikaa ommella. Yllättävää, että molemmat tytöt saaneet taas vaatetta..kohta kyllä vaatehuoneessa tyttöjen hyllyt tursuaa vaatetta...

Mutta pitäähän niitä kankaita johonkin käyttää..eikö :D


Sofialle ihana pehmohuppari. Tässä on vuorinakin fleece, ihana vanhan ajan Nalle Puh..harmi että se ei nyt näy..alunperin tarkoitus oli tehdä tästä kääntötakki, mutta neiti päätti, että hän haluaa pitää tuon vaaleanpunaisen puolen päällipuolena.


Käyttänyt noita pieniä trikoopaloja Sofian toppeihin. Ja hihattomiin paitoihin. Ja tuo sininen hame on yksi lemmpareista..ja nopea ommellakin Kaksi saumaa, resori vyötärölle ja helma käänne.


Olen näissä topeissa käyttänyt erivärisiä alusvaatekumppareita. Niillä on helppo huolitella käden- ja pääntiet, ja piristävät kivasti vaatetaa.


Sofialle lemppari Doramekko ja Sandralle huppari sekä housut.


Sandralle paita ja housut


Molemmille tytöille samalla mallilla ihanat cardiganit Kissaneuloksesta.


Ja kissafaneille lisää kisuvaatteita. Ihanaa trikoota. Sofialle mekko ja Sandralle paita.


Sofialle NAlle Puh mekko ja Sandralle tähti jakku (jonka pääntielle pitää keksiä jotain..Siitä tuli valtavan iso..


Ja haalarit/onepiecet/jumpsuitit (ihan millä nimellä haluat kutsua näitä) ihanan pehmeästä collegesta. Sandra ei kotona ole muuta halunnutkaan nyt pitää kuin tuota haalariaan. Olin ensin aika vastaan näistä...mutta, kun lapset tykkäsivät, niin äitihän teki.


Sofialle pyjama ja Sandran paidasta ja housuita hiukan parempi kuvakulma.


Sofialle Mansikkamarja mekko ja Sandran velourhuppari.


Itsellekin jotain saanut tehtyä. Lepakkohihainen paita viskoositrikoosta.


 Ja mies pyysi joululahjakylpytakkinsa lisäksi toista samanlaista. Sellaista mitä viikonloppusiin vosi tässä sisällä pitää. Olin juuri aiemmin ostanut ystävältäni ihanaa ruskeaa talvifroteeta. Siitä tulikin aivan loistotakki. Ja kun kaapista löytyi vielä ruskeansävyistä pääkallopuuvillaa aplikoin selkäpuolelle pääkallon. Astetta päheempi kylpytakki..


Niin ja se mekkotehdas. Suunnittelemme remonttia, jolla saadaan molemmille tytöille omat huoneet. Ja sehän vaatii rahaa. Varasin kirppikselle pöydän ja tytöt tekivät oman osuutensa ja kävivät lelujansa läpi. No niitähän kyl tulikin sitten aika paljon. Omaa osuuttani rahankeräämisessä, on että yritän myydä noita "ylimääräisiä" ristipistojuttuja. Ja tunnetustihan mulla on PALJON kankaita. Hetken mietittyäni päätin tehdä osasta kankaista pikkutyttöjen kesämekkoja. Ja kun Sofiakin niitä pyysi lisää samalla sitten tein hänelle.

Viikonlopun aikana, no eilinen maanantai meni vielä, sitten ompelin sarjatyönä 20 mekkoa.

Nämä mekot ovat kokoa 98cm


Nämä ovat kokoa 104cmJa nämä kokoa 110cmJa nämä ovat Sofain mekkoja :D


Tässä vielä yhteiskuvaa noista mekoista, jotka olisi tarkoitus myydä ja kerryttää remonttirahaa.
3 kommenttia:

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.