Sivun näyttöjä yhteensä

23.7.2012

Vapautta häälahjaksi

Ihanat rakkaat ystävät menivät naimisiin lauantaina. Hääjuhlat olivat mielettömän ihanat ja kauniit.

Olin luvannut tehdä hääparille yöpalaksi lihapulliani, ne ovat jostain syystä keränneet mainetta ja kunniaa meidän jokavuotisilla Pertunmaan  mökkireissuilla. Ja reseptistä saan kiittää rakasta edesmennyttä äitiäni. Päätimme, että ne ovat hyvä häälahjakin samalla.

Mutta halusin myös tehdä jotain konkreettista. Ystävät tykkäävät matkustella, etenkin Amerikka on tullut heille tutuksi. Joten aihekaan ei ollut kovin vaikea valita. Vapaudenpatsas.

Malli löytyy Stoney Creekin kirjasta Landmarks of Amerika ( book 336). Pistelykangas on taivaansininen ja todennäköisesti count 28, mutta muuten ei tietoa mitä on. Pistelin kahden langan yli DMC:n väreillä.

Taustakangas oli hiukan mietinnässä, kunnes muistin, että olin eurokankaasta ostanut ihanaa tähtikuvioitua farkkua. Kylläkin Sandralle housukankaaksi, mutta oli sitä (toivon mukaan) sen verran ylimääräistä, että sain leikattua tyynykappaleet siitä. Olisin halunnut nuo kankaanreunat hiukan enemmän hapsuiseksi, mutta tuota joustavaa farkkua on hiukan hankala purkaa.Kuva on aika pieni. Unohdin sitten kuvata tyynyn kotona ja muistin vasta eilen koko kuvaamisen. Laitoin morsiamelle viestiä, jos voisi laittaa mulle vaikka puhelimeen sen kuvan. Ja tuo mun puhelin ei ole mikään huippukuvapikseleillä varustettu...11 kommenttia:

 1. Huhhuh! Oot jaksanu näprätä! Hieno on.

  VastaaPoista
 2. Siinon ollu työtä. Nää on just niitä joihin asti mun kärsivällisyys ei riitä. Liian hidasta puuhaa, tokikin haluisin. On nämä niin hienoja!!

  VastaaPoista
 3. Upea häälahja-todella näyttävä malli tuo
  Vapauden-patsas !
  -siinä oli varmasti paljon toisiaan lähellä olleita harmaan ja vaalean sävyjä,tarkkana oot saanut olla mutta jälleen lopputulos palkitsee :) :)

  VastaaPoista
 4. no enpä olis heti tosta pienestä kuvasta arvannu millä tekniikalla kuva oli toteutettu! Wau! Kärsivällisyyttä ja taitoja voi vaan ihailla :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upea tämä on, ja kuvan näkee oikein hyvin, kun klikkaa isommaksi :). Tähtikangas sopii pistelyyn hienosti, ja tosi ihana on tuo malli!
  (Ja on ne lihapullatkin aika konkreettinen lahja, mutta tämä lahja varmaan säilyy pitempään :).)

  VastaaPoista
 6. Hieno! Kamalasti siinä on ollut pistelemistä kyllä, upea lahja. Tähtikangas on täydellinen! Onko lihapullaresepti salaisuus? :)

  VastaaPoista
 7. Olitko osallistunut ristipistoilijoiden synttäri aswappiin? jos olit laittaisit minulle tulemaan koska sinulla oli toi syntymäpäivä osoitteeseen salainenneulonta@gmail.com Se on vahingossa hukattu.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.