Sivun näyttöjä yhteensä

31.5.2012

Ihanaa postia

Voi jestas minkä yllätyksen posti-Pate oli tuonut tässä viikolla postilaatikkoon. Ihan ensimmäisen pistellyn kuoren (tai siis Mailart taitaa olla ihan viralliselta nimeltään moinen ihanuus). Ja oih ja voih kuoren sisältöäkin.


Tuo lohikäärme on niin mielettömän upea. Ja tuo kortti. Oih. OIH. Ja nuo kankaat. Huoh. Ja pisteeksi iin päälle ihania nappeja (Sandra varasi jo tuon kisunpään) ja muita "tilpehöörejä".

Niin ja kuka tämän ihanuuden minulle lähetti. Outi tietenkin. KIITOS KIITOS KIITOS. Huoh. Olen onnellinen.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Höh, linkitin näemmä väärin tuon telinekortin mallin: siis NÄIN. Siis niinkuin vaikka Sandralle vinkiksi, jos innostuis tämmöistäkin joskus kokeilemaan. On niin näppärä tyttö ;).
  (Tätä se teettää, tämä kevätjuhlakausi; pää ihan sekaisin, mutta josko tästä vähitellen selkenee...)

  VastaaPoista
 3. Aivan, no tulipa varmistettua ;D.
  - Joo, kyllä se niin on, että ihan liian vähän on aikaa pistellä tai tehdä muuta ihanaa - nimittäin kun elämäkin on niin lyhyt, ja ihania malleja olis varastossa ainakin 3-4 elämän tarpeisiin :). (Puhumattakaan, mitä tästä elämästä sitten jää jäljelle. Jotkut jättää suuria, historiallisia tekoja ja merkittäviä keksintöjä, meikäläiseltä jää kasa pisteltyjä riepuja... Vaan olenpa senkin ajan ollut pois pahanteosta, ei jää ainakaan yhtä ikäviä muistoja kuin jostain Hitleristä tai Stalinista :D. - Kuten huomaat, on näemmä vähän sadepäivän mietteet.)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.