Sivun näyttöjä yhteensä

3.9.2011

kesän ostoksia..

Nii-in..nyt se syksy sitten tuli. Oikeastaan kyllä pidän syksystä. Silloin yleensä löytää uutta tarmoa kaikkeen tekemiseen. Nyt on kyllä ollut hieman alakuloista..mutta siitä ei enempää täällä.

Ja jos joku kuvitteli, että en ole kesällä mitään ostellut, voi huokaista helpotuksesta :D. Tietenkin sitä jotakin piti ostaa.


Tilasin Enchanting Lair:ista pistelykankaita.Highland Grass, Jade (32 ct Lugana) ja Blue Frost (36ct Edinburgh).


 Tässä on sitten toinen erä kankaita. Ylimmät ovat Polstitches designs kankaita: BlueMoon (28ct cashel linen opalescent) Fantasy (28ct cashel linen) ja Summer Breeze (32ct jobelan). Vaaleansininen ja -ruskea ovat ystävältäni Amerikasta (True Colors 28ct even Weave). Ja vaaleanvihreä on Perminin 28ct Linen ja väri Bright Green.

Ja kaavoja..Ihana rakas ystäväni ostaa minulle Amerikassa näitä kaavoja, aina kun ovat alessa. Ja lähettelee niitä sitten minulle. Nämä Voguen kaavat tilasin kyllä itse Voguelta, mutta ne lähetettiin ystävälleni, joka sitten lähetti ne minulle. Tämän ihanan hapsunauhan löysin kirppikseltä. Ja Sinellistä löytyi hauskoja koristenappeja.

 Ja Sinellistä löytyi kesällä ihania nappi- ja nauhapakkauksia.

Ja muutamia ristipisto-ohjeitakin sekä -pakkauksia löysi kesällä meille. Jotenkin yllättävää mitä tullut ostettua. Nimueta, Wire Wings Designs..ja tietenkin Nalle Puhia. Tuo Möhköfantti on Sinellistä. siellä oli kesällä kaikki ristipistopakkaukset -50% ja Sofia ilmoitti, että tahtoo tuon. No sehän piti ostaa ja tarkoitus oli tehdä heti, mutta...vielä se on tekemättä. Ja Nalle Puh pakkaukset  olivat Sew and So:lla alessa. Taisivat myös olla -50% vai jopa enemmänkin. Ja tuo x's and Oh's Flying Lesson oli vain jotenkin niiiiiiiiin ihana, herkkä. Ja yksi noista kankaista ylempänä on ihan juuri tuota varten hommattu (highland grass).


Nämä ihanat puuvillakankaat löysin kirppikseltä. Mutta myyjä on minulle tuttu. Sama ihminen, jolta hyvinkin usein olen käynyt ostamassa kankaita. Nämä ostin Tuusulasta Femmatorilta .


 Nämäkin voin laittaa vielä kesäostoksiin. Tilasin Lennulta Violariumista pellavakangasta ja tietenkin Atalien lankoja.


Ja viimeisenä kuvana, mutta ei todellekaan vähäisempänä. Sain Outilta Kirsin pöllöpeiton aikana ihania somisteita. Pieni ihana maatuska ja 3 muuta ihana koristetta. KIITOS KIITOS KIITOS. Kiitokset tulevat kyllä kamalan myöhässä.

3 kommenttia:

 1. Edellisen postauksen B.Potter-peittoon on ihan uskomaton..olet tehnyt sen kanssa upeaa työtä!

  Shoppailu on ilomme :)

  Hienoja kankaita,nappi-rasiat on tosi sööttejä :)

  VastaaPoista
 2. No olipa postaus :) Tosi kivoja hankintoja.

  VastaaPoista
 3. Eipä hassumpia ostoksia :). Näyttää runsaalta, mutta kyllähän niitä ehtii kertyä kesän mittaan itse kullekin. Mutta kun ripottelee sinne tänne postauksiin, ei tunnu paljolta ;). (Itseä on katsos kiva huijata.)

  Erityisen ihana tuo kellohelmamekon kaava!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.