Sivun näyttöjä yhteensä

4.5.2011

kankaita...ja lohikäärmepistoja

Tilasin kankaita. Jotain huhtikuun alkupuolta se oli. Amerikasta. Tuli ilmoitus postilta, että sinulle on saapunut tulli-ilmoitettava postilähetys..no voi .......(jätän sanomatta)..No ei siinä mitään, tein tulli-ilmoituksen. Vastaus oli, että ei tarvitse maksaa mitään, Alv jäi alle 10 euroa. Kiitos. Tämä tapahtui huhtikuun 14. päivä. Kankaat tulivat eilen. Soitin viime viikolla tulliin ja kyselin, että missähän mun paketti on. "Jaa-has, mitenköhän ihmeessä..ootas vähän..miksiköhän tämä paketti vielä täällä meillä on. Kaikki näyttäisi olevan ihan ok. Mutta laitetaan se tulemaan sinulle." Kiittooss.

Ihania pöllöjä, samaa mitä mulla aikasemminkin ollut ruskeapohjaisena. Ruusuja. Love birds. Ja perhosia.Kävin Eurokankaassa. Ihan vain huvin vuoksi. Ja lisää pöllöjä. Tuo on tuplaleveää lakanakangasta. Pöllöt on sellaisia n. 15 cm korkeita. Just sopivia applikaatioihin. Minni on collaria. Turkoosipohjaiset on trikoota. Ja ihanan kesäisiä.Aloitin Vappuna pistelemään Samuraita. Näitä ihania Fire Wings Designin lohikäärmeitä.
Pistely on jonkin verran edistynytkin, mutta laitan vain tällaisen makupalakuvan siitä..

P.S. Casa Ceninalle oli tullut Eclipse myyntiin..arvaatkaa kuka tilasi sen heti.. :DDP.P.S. Virkkasin Sandralle munamiehen (ohje Käsityölehti 4/11) (niin ja työkaverin pojalle kanssa) ja Sofialle sitten kehittelin samoilla ohjeilla munatytön..:D
1 kommentti:

  1. Munamies on kyl ihana.. Meidänkin hyllystä löytyy yksi sellainen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.