Sivun näyttöjä yhteensä

4.5.2011

Herrrrkullinen vaihto..

Ne, jotka tuntevat minua, tietävät, etten pahemmin osallistu mihinkään vaihtoihin. Mutta
Niinan järjestämä herkkuvaihto kuulosti jo niin houkuttelevalta, että pitihän minunkin kääntää historiassani uusi lehti ja lähteä mukaan.

Tänään hai sitten postista ihanaakin ihanamman paketin. Minna lähetti minulle aivan ihanan puisen rasian, johon oli pistellyt herkullisen muffinssin. Paketissa oli mukana myös ihanat sukat, jotka oli pyöritelty muffinsimuotoon. Minna epäili, että sukat ei minua miellyttäisi, kun inhokkivärikseni olin laittanut pinkin. Mutta ei pinkki minua haittaa asusteissa. Vaatteita en pinkistä (tai vaaleanpunaisesta) suostu päälleni laittamaan. Rasian sisältä löytyi vielä muffinsien ohje liimattuna pohjaan ja vielä muffinsivuokia. Tiedetään lasten kanssa, mitä viikonloppuna leivotaan.
Kiitos Minnalle hurrrrjan paljon ihanasta vaihdosta.
Itsellänikin oli teemana muffinsi. Pistelin CSG nr 63:sta muffinsin, vähän värejä vaihtamalla. Kankaana pellava. (tämä meni myös samalla osioon ristipistolehti SAL 2011). Olin kirppikseltä löytänyt pari AmandaB:n naulakkoa, joista toisen käytin ristipistotyön viimeistelyyn. Accesorize-kaupasta löysin ihanan muffinsikukkaron ja samaan tyyliin myös tarroja. Ja laitoin myös palan timeless treasuren cupcake kangasta. Kuvasta puuttuu yksi Atalien-lanka, koska lisäsin sen vasta kuvanoton jälkeen. Samoin Pätkispussi ja sininen nappirulla puuttuu kuvasta.Paketin lähetin Johannalle .

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea tuo naulakko ja tosi söpö kukkaro =D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan vaihdon olit koonnut, tuo naulakko varsinkin on hirmuisen kiva idea! Ja suloisen vaihdon sait Mintsiltä!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo naulakko herkullisen muffinsin kera :P kiva kukkarokin :) ja hurrrrjan herkullista kangasta :D

  VastaaPoista
 4. Komeat vaihdot molempiin suuntiin; hieno idea tuo naulakko!

  VastaaPoista
 5. Olipas ihanaa saada sut lankeamaan ystäväin...Pitäisiköhän keksiä seuraavan vaihdon teema ihan sua ajatellen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.