Sivun näyttöjä yhteensä

11.4.2011

Viikonlopun kestävä nauruterapia ja White Shawl valmis!!!

Olipahan ihanaakin ihanampi viikonloppu!! Violariumin järjestämä ristipistoviikonloppu Kauppilan Matkailutilalla kokosi 22 ihanaa ja upeaa naista yhteen. etusijalla nauraminen ja pistely sekä tietenkin shoppailu Violariumilta. Totesin perjantaina puolenyön tietämillä, että on meillä hyvä kauppa, kun se on vain muutaman metrin/cm päässä ja aukikin melkein 24 h :D .

Ja tietenkin piti tehdä muutamia ostoksia. Sain kyllä aika hyvin hillittyä itseni. 3 lehteä, 2 ohjetta, 1 kangas ja ihan vain muutama lanka...




Ja kyllä tuli pisteltyä. Sunnuntaina oli kyllä aika tuskainen ajomatka, kun niskaa särki. Ei oo kroppa tottunut siihen, että sai pistellä viikonlopun aikana noin paljon. Itselläni ei ollut mitään viimeistelyä vailla olevia juttuja. minulla kun ei tunnetusti ole montaa työtä keskeneräisenä. Nytkin oli yksi..rakas ihana SAL 2010 työ. Bucillan White Shawl. JA kyllä minä sitä pistelinkin. Sunnuntaina tavoitteena oli sitten vihdoinkin saada työ valmiiksi. Ja sainhan minä. Voi että, olen niin ylpeä itsestäni.


Tämän tekemiseen liittyy parikin ei-niin-mukavaa-mutta-selvisimpäs-tarinaa. Ensin kun olin saanut tuon yläosan valmiiksi. Sain sen yllättävän nopeasti tehtyä, mutta sitten tapahtui jotain kamalaa. Minulta oli jäänyt keltainen huomiotussi auki ja olin vahingossa laittanut työn sen päälle. Tuloksena oli, että kankaassa oli tytön otsan kohdilla iso keltainen läiskä. Onneksi sain sen pestyä pois. Sitten sain jonkun ajan kuluttua tehtyä tuon huivin yläosan valmiiksi. Ja aloin katsoa, että ei hemm....tää ei mahdu tähän. Lopputulos on sitten se, että alhaalta puuttuu muutama rivi. Onneksi malli on sellainen, ettei se haittaa ollenkaan. Kaikenkaikkiaan tämän tekemiseen meni varmaan noin puoli vuotta, mutta välissä oli reilu puoli vuotta, etten edes koskenut koko työhön.


Nyt pitää vain etsiä kehykset, tai pyytää appiukkoa tekemään. Ja löytää vielä seinästä tyhjä paikka mihin tuon voisi laittaa :D





Perjantaina, ennenkuin lähdin ajelemaan kohti Ikaalisia, oli ihan pakko, you know :DD, mennä käymään Eurokankaassa. Petikon Eurokangas muutti Variston puolelle, ja olihan se käytävä moikkaamassa "tuttuja" työntekijöitä siellä (siis, enhän oikeasti tunne heitä, mutta tainnut käydä tässä vuosien ajan niin usein siellä, että tietävät minut) ja katsastamassa mitä ihanuuksia sieltä löytyisi. Ja löytyihän sieltä.


Ihanaa sinisävyistä balleriinakangasta (tämä oli pakalta) ja käsityöpuuvillalaarista löytyi sitten muut ihanuudet. Tianaa, Peter Pania, pikkuriikkisiä pupuja, kettuja ja lintuja, pöllöjä (yllätysyllätys) ja kimaltelevaa kukkakangasta.


13 kommenttia:

  1. Oli tosi hauska tavata sinut. :) Hieno tuo sun valmistunut työ. Ihailen sun kärsivällisyyttä noiden ruskeiden sävyjen pistelyssä. :)

    VastaaPoista
  2. =) Oli tosi kiva tavata. =) White Shawl on aivan upea työ. Itsellä ei enää tuu oikein tehtyä noita monivärisiä/sävyisiä töitä... Vanhetessa laiskistuu. =D

    VastaaPoista
  3. Teillä kuulostaa olleen mukava viikonloppu! :) Joka blogi täynnä ihanempia kuvia pistelyistä. :)

    VastaaPoista
  4. Oi kuinka upea tuo White Shawl on! Kerta kaikkisen kaunis. Sanat eivät oikeasti riitä kertomaan.... Ihania löytöjä olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
  5. Tuo White Shawl on kyllä todella upea! On se hyvä, että lopputulos on noin mahtava kommelluksista huolimatta :). (Se kynämusteen irti saaminen on suoranainen ihme!)
    Jaa-a, tyydyit paljon maltillisempiin ostoksiin kuin meikäläinen, mutta sinäpäs ostit jotain matkaltakin :D. (Tuo pöllökangas on yksi parhaista näkemistäni lajiaan.)

    Oli mukava tutustua iloisesti pulputtavaan sinuun :)

    VastaaPoista
  6. Vielä kerran onnittelut White Shawlin valmistumisen johdosta! Tanssisi oli valloittava :-) Kiva oli taas nähdä ja pistellä yhdessä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos seurasta :) Emma oli ihan innoissaan niistä kankaista, joten suurkiitos niistäkin. Sen sijaan minun osaltani vähän kyseenalainen kiitos... heh. Emma nimittäin pisti minut ompelemaan barbille housut niillä kaavoilla ja minähän ompelin. Ja huokailin. Siis en ole mitään barbinvaatteita tehnyt, kun en osaa ommella tuollaisia vaikeita juttuja. No, pöksyt tuli, mutta niitä voi pitää vain pimeällä :) Ainakaan barbi ei voi ne päällä mennä kaupungille :) :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille ihanista kommenteista. Ihanaa kun olette olemassa.
    Kirsi: Mun pitäis varmaan pitää Emmalle Barbievaateompelukurssi :D

    VastaaPoista
  9. Kiva kuulla ja nähdä että tämä valmistui viikonlopun aikana, niin kuin meinasitkin.Se on kyllä niin kaunis. Niin kiva viikonloppu meillä kyllä oli, toipuukohan siitä koskaan :)

    VastaaPoista
  10. Uskomattoman upea työ. Ja livenä se oli vielä mahtavampi. Oli kiva tutustua sinuun ja toivottavasti nähdään joskus vielä samoissa merkeissä:D

    VastaaPoista
  11. Minä täällä kävin kurkkimassa, joko lohikäärmeitä alkais näkyä ;)

    VastaaPoista
  12. Kiitokset IHANASTA herkkuvaihdosta!!Kyllä piristi päivääni!!Blogiini laitan kuvia hetimmiten.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.