Sivun näyttöjä yhteensä

26.12.2012

...joulun jälkeen

Ja nyt on hyvä postata myös tekemäni joululahjat. Niitä tulikin tehtyä paljon vähemmän kuin alunperin oli tarkoitus. Vaikka olenkin lomautettuna töistä, olin tässä 3 viikkoa töissä, joista 2 viikkoa illassa. Joten voitte kuvitella, että ompeluaika jäi aika minimiin. Mutta ehdin sentään jotain tehdä.

Olen tässä syksyn aikana tutustunut erääseen ihmiseen fb:n kautta. Olemme jutelleet aika paljon ja ystävystyneet. En voi kuin ihailla hänen elämänhaluaan ja aurinkoisuuttaan. Sairaudestaan huolimatta.

Heti kun näin tämän Let's Purr (Imaginating) ohjeen, oli aivan pakko hankkia se. Ja varastostani löytyi juuri aurinkoisen sopiva Atalien-lanka. Adonis nimeltään :)

Pistelykankaana pellava. Tiheyttä en muista, mutta veikkaan 32 count.

Sekä pistely että nuo pikkukissakuvat ovat taskuja. Sisäpuolelta löytyy myös yksi tasku.

Samaan lähetykseen pistin myös pinkin hiirulaisen. Pienelle Elsa tyttöselle. Saapui juuri parhaaksi lohduttamaan pientä potilasta.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraava työ vaatisi kyllä ihan oman postauksen, mutta laitan sen nyt kuitenkin tähän samaan.

Maailman söpöin joululahja ikinä?

Sandra halusi ommella rakkaalle pikkusiskolleen myös joululahjan. Ja ehdottomasti joku pehmo. Rakas ystäväni lähetti minulle Amerikasta ihania kaavoja ja niistä Sandra valitsi tämän.

Ei ihan ole samannäköinen kuin alkuperäinen kuva. Äiti kyllä auttoi, mutta ei nähtävästi osannut katsoa kaavoja ihan oikein. Vähän on pää muotopuoli. Mutta kuten Sandra itse sanoi, ei Sofia välitä vaikka huomaisi. Rakastaa sitä silti hyvin paljon. ja aivan oikeassa tyttö oli.------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tein langolleni joululahjaksi nuottikansion. Malli on Dessins DHC:n Clef de Sol.
Kankaan ja langan tiedot etsin, kun saan siivottua tuon pistelynurkkaukseni :D


Päällystin pistelyllä ja kankaalla ihan ostetun "kodinkansio" jutun. Ja Inkun pyynnöstä lisäsin pistelyyn vielä Single Soundin logon.

Rakkaalle anopilleni ompelin pellavaisen laukun, johon käytin nauhoja ja pitsejä.Ja huppareita tuli ommeltua..


Niin ja appi-ukolle patakinnas ja -lappu :)


Ja pari pellavaisesta pöytäliinasta tehdyt korit...hyötykäyttöä parhaimmillaa :)


Nyt kun joulu on ohi, ehtii ommella muutakin..ehkäpä itsellekin jotain.. ;D

4 kommenttia:

 1. Ai että, tosi ihania! Tuo "nuottikansio" on kaunis kuin mikä. Taidanpa napata tuosta ideantynkää, kun ei jostain syystä ole aiemmin tullut mieleen tehdä tytölle nuottikansiota. Hän kun kuljettelee kassissaan nuotteja kirkolle Tapulipiirin kokoontumisiimme. Kirkolla näes on parempi piano kuin kotona, mutta nuottivalikoima on siellä aika rajattu (ei oo Nightwishiä eikä He Is a Piratea yms. lemppareita kirkolla :D.) Tyttö sitten soittelee pianoa samalla, kun me piiriläiset värkkäämme käsitöitämme. Ja kyllä olis aika jo saada lempparinuoteille arvoisensa kansio :D. Pelkkä pahvinen kansio tuppaakin kassissa kulumaan nopsasti rähjäisen näköiseksi.
  Voi, tuo on niin suloinen tuo Sandran ompelema otus, ja epäilemättä rakkaudella tehty!
  Ja kaikki pellavainen on nättiä, kuten korit ja anopin kassi! Tuo kisukassi on tosi kauniisti koottu myös; värit ja kuosit sopivat hienosti yhteen.

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita lahjoja kaikki! Ja yksi ihana lahja on meillä eli turkoosi Pupu on oikein hyvin kotiutunut :) Kiitos kiitos! Kuvia löytyy blogistani!

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja kaikki, mutta tuo Sandran ompelema ötökkä on kyllä ylitse muiden. Niin suloinen!

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea tuo tavallisen kansion päällystäminen! Enpä ole ikinä ajatellut, että niinkin voisi tehdä. :) Ja tuo Let's Purr on kyllä tosi kiva. Noille monisävyisille langoille on mielestäni vähän vaikea keksiä käyttöä, mutta tuohon malliin se sopii tosi hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.