Sivun näyttöjä yhteensä

17.11.2012

messuilua

Aamulla herätys klo 7. Vapaapäivänä. mutta syy oli erittäin hyvä. Vuoden päätapahtuma käsitöiden saralla. Tampereen kädentaitomessut.

Läksimme minä, Sandra ja Pinja aamulla ajelemaan kohti Tampesteria. Sofian olin vienyt jo edellisenä iltana  vanaeman hellään hoitoon. Viime vuonna Sofiakin oli mukana ja..noh, ajateltiin että sekä tyttö että me pääsemme helpommalla tällä järjestelyllä.

Kirsin Emmuli oli hyvä kohtauspaikka. Sandrakin jäi pari kertaa siihen odottelemaan kun me hiukan tutkailimme ympäristöä Pinjan kanssa.

Hyviä ostoksia ja löytöjä teimme messuilta.Ihania kankaita paristakin eri kojusta. Olisin varmaan enemmänkin katsonut, mutta Sandra oli eri mieltä. Totesi, että äidillä jo tarpeeksi kankaita ja repi minua pois kojujen luota.

Heijastinnauhaa ja -lankaa. Pari kivaa nauhaa. Emmulista ihania lankoja.Pari piparimuottia. Prismaenekelipakkauksia ja Supersuloiset maskotit-virkkauskirja.

 Ostimme myös 3 askartelupussia yhteishintaan 20 euroa. Niistä löytyi vaikka mitä kivaa puuhaa. Huopaa, kartonkeja, tarroja, helmiä ym. ym.


Sandrakin oli tosi maltillinen omissa ostoksissaan. Näin piirretään koira-kirja ja 3kpl 3D arkkeja.

Nyt on väsy. Edellisen yön valvominen omalta osaltaan vaikuttaa. Ja ainahan nuo koko päivän kestävät reissut on väsyttäviä. Mutta niin ihania.

Oli ihana nähdä messuilun lomassa Outi tyttärensä kanssa ja ihan sattumalta vielä "törmäsimme" Katriin kun tulimme Emmulin kojulle.

6 kommenttia:

 1. Ohho, olette tosiaan olleet maltillisella tuulella :).
  Me vähän venytettiin messuaikaa, ja poika tuli hakemaan meidät vasta klo 14, mutta kyllä meidän neidin jalat olivat väsyneet; hyvä, kun jaksoi enää CM:n parkkipaikalle raahautua :D. Jostain syystä minä en väsynyt tänä vuonna niinkään paljon, oli jotenkin hyvä fiilis. Ja nyt ihan hirveesti olis energiaa hääriä noiden uusien juttujen parissa - saas nähdä, kuinka kauan energianpurkaus kestää :D. (Voipi olla, että se tästä hiipuu, kun anoppi ja äitee poikkeavat vielä tänään tytön synttärikaffeilla...)

  VastaaPoista
 2. Kovasti paljon mukavia juttuja teillekin on tarttunut matkaan mukaan.
  Meidän täytyy joku kerta tehdä wexler-treffit :)
  Muutaman kerran olen käynyt siellä, ja se tuntui siltä kun olisi kuollut ja päässyt taivaaseen, kangastaivaaseen :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kankaita löysit messuilta,lumihiutalepallot enkeleineen on suorastaan liian ihana !!!
  Ja askartelu-aarteita ,kyllä tulee inspiraatio kun näitäkin kuvia katsoo :) :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä sinullakin :-) Ja oli tosi mukava tavata, vaikka pikaisestikin!

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia sullakin ja monenlaisiin käsitöihin tarvikkeita. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos messutunnelmista =D Ehkä sitä joskus vielä pääsen itsekin sinne saakka.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.