Sivun näyttöjä yhteensä

28.6.2012

tyttären luomuksia

Sandra koulukaverilla oli tuossa viikolla synttärit ja ensin suunniteltiin, että äiti ompelee taasen jonkun pehmon..mutta Sandra päättikin, että mitä jos hän itse tekisi jotain. Löysi Barbie askartelukirjasta farkunlahkeesta tehdyn laukun ja mietti jos sellaisen tekisi.

No sellaisia farkkuja ei tietenkään tähän hätään löytynyt, mutta farkkukangasta kuitenkin. Joten siitä laukku. Äiti auttoi että leikkasi kankaat. Ja Sandra ompeli.


 Tyttö opetteli jopa nappien ompelua.


Sen verran autoin ompelussa, että ompelin tuon olahihnan paikalleen ja vetoketjun.Laukun toiselle puolelle Sandra ompeli äidin virkkaaman pikkuliinan. Yläreuna jätettiin auki, jolloin toimittaa taskun virkaa. Näitä löytyy aika monta vielä tuolta varastosta..kun vain keksii käyttötarkoituksia niille.


Ja kun tytöllä ei ollut mitään tekemistä alkoi tehtailla kortteja. reilu 8 vuotiaan tarmolla. AIka ihania eikö vain.
Olen minäkin jotaian tehnyt. Ommellut. Niistä sitten seuraava bloggaus..Toivon mukaan jo loppuviikosta :)

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana laukku ja kortit ovat tosi upeita..Kiva on nahda etta on innostusta ja aiti auttaa.Tytto on tullut aitiinsa ihan varmasti.

  VastaaPoista
 2. Hieno laukku! Meilläkin 6vee on innostunut korttien tekemisestä, jokaisella (noin sadalla) pehmolla on vuorotellen synttärit, niin saa askarrella lahjoja ja kortteja. =D

  P.S. Edellisen postauksen possu on ihan syötävän suloinen!!

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku! Voi kun mullekin joku ompelis vetoketjut ja muut. =) Sinun tekemät Pehmotkin on niin ihania. Kahtelin jo vähän tuota kirjaakin netistä, mutta minä + ompelukone = katasrooffi. =) Ja korttejahan ei oo koskaan liikaa ja kun ne on noin kauniitakin niin mikäs on ollessa, kun synttärit yllättää. =)

  VastaaPoista
 4. Tuo laukku on niin ihana! Meidän Martta sai kanssa joskus kaveriltaan synttärilahjaksi itse tehdyn laukun, ja se on ihan parhaita lahjoja ikinä!
  Meilläkin olemme me naiset kortteilleet, kun tyttöä tuppaa välillä pitkästyttämään. (Heh, poikia ei pitkästytä: vanhemmat ovat olleet töissä - nyt vanhin kesäleirillä - ja nuorin poika istuu päivät pitkät tietsikalla... Kävi sentään uimakoulun, että jotain tekemistä oli hänelläkin :D.) Olen tässä koittanut neitiä muistutella, että pitkästyminen on luova ja terveellinen olotila!

  VastaaPoista
 5. Äitiinsä on tyttö tullut! Laukku on tosi hieno!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä siellä on neiti ahkeroinut, ihana laukku! Tuollaiset ovat parhaita lahjoja :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno laukku ja kortit ovat kauniita! Vau!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.