Sivun näyttöjä yhteensä

20.3.2011

päivitystä ja ihanuuksia..

Päivittelin pitkästä, pitkästä aikaa ristipistolistojani . Siis nuo listani, missä on mitä pakkauksia ja ohjeita minulla on. Ja tietenkin, mitä tahtoisin vielä itselleni. Tietenkään kaikkia lehtiä en pysty/jaksa listata, mitä minulla on. Mutta joitakin uusimpia varmaan pyrin listaamaan tuonne. En ole vielä oikein päässyt sinuiksi tuon Picasan kanssa, mutta ehkä opin sitä käyttämään. harjoitusta, harjoitusta.

Tämän kankaan, langat ja helmet tilasin jo joku aika sitten Dracolair Creations: Compass Rose-työhön. Kuva kompassista löytyy I have charts-listaltani.Ja Leenan ihanasta Violariumista tilasin nämä kolme ihastuttavaa lehteä.Nämä olen tilannut jo monta kuukautta sitten, mutta kun en ole päivittänyt blogia, niin nämäkin ihanuuden jääneet sitten kertomatta. Nimuën ohjeita minulla on muitakin. Toivelistallanikin on muutama. Nämä ovat vain jotenkin niin ihanan herkkiä.

Fire Wings Designs on uusi tuttavuus. Ihanaakin ihanampia lohikäärmeitä. Näitä tahtoo lisää.
Netissä seikkaillessani löysin tämän. Ihana kangas. Tälle on mallikin tiedossa. Kunhan se vain tulee myyntiin. Siitäkin minkä tähän haluan tehdä, löytyy toivelistoistani. Kuva ei tee oikeutta ihanille väreille tässä kankaassa.
Ja kankaita, jälleen. Equilter on yksi lempikangaskaupoistani netissä. Tuo keltapohjainen kolibrikangas on flanellia. Siitä tulee Sandralle pyjama. Tyttö on rakastunut flanellipyjamiin. Kiitos rakkaan siskoni, joka toi Sandralle syntymäpäivälahjaksi sellaisen. Barbikankaasta alunperin piti tulla Sandralle mekko, mutta siitä taitaakin tulla tytön huoneeseen verho. Ja tuo "tattoo" kangas on tietenkin minulle..mekoksi..kenties..

4 kommenttia:

 1. AAARGH!!! Mie haluun ton vihreen lohharin!!! (no ok, muutkin kelpais ;) mut toi vihree on ihana)

  VastaaPoista
 2. lukemassa kuulumisia ja tuomassa tunnustuksen. Löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
 3. Upeat langat tuossa aloituksessa ja vielä Kreinikin efekti-lankojakin :)

  Taidan käydä tutustumassa siihen kangaskauppaan josta ostit nuo kivat kankaat !

  VastaaPoista
 4. Mukavaa katsella, kun muutkin ovat hurahtaneet ostoksiin, ei tunnu niin yksinäiseltä sitten :D.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.